Arrangement

tricycle.jpg

Tricycle - en søken etter frihet

Les Sages Fous gjenskaper en tapt verden der masker, marionetter, objekter og mennesker lever sammen.

Tricycle - en søken etter frihet
LES SAGES FOUS - Canada

Regi: Jacob Brindamour

Tid:

Tirsdag 6. juni kl 18.00
Onsdag 7. juni kl 10.00 og 17.30
Målgruppe: 11+
Varighet: 55 min.
Sted: Cornerteateret, Søylesalen

Vi møter en desertør fra et tivoli, som sykler på en trehjulssykkel som trekker en vogn. Vognen er full av gjenstander, som for øyet virker uinteressante. Vi ser blikkbokser og deler av ting som er rustet og bøyd. Men gjemt i dypet av seg selv lever begravde minner og fragmenterte drømmer.

Fra tid til annen blir trehjulssykkelen og vognen mannens medsammensvorne. Sykkelen transformerer seg til et lykkehjul, et pariserhjul, en vakker kvinne og et udyr. Vognen viser fram sine hemmeligheter og blir til bylandskap, bakgater, fraktebåter og tivoli.

Gjennom et merkelig og mystisk rituale av selvransakelse, hjelper trehjulssykkelen mannen å gjenoppleve sin fødsel i en pappkasse, hans første kjærlighet, hans liv som artist og hans flukt fra underholdningsindustrien…

Les Sages Fous gjenskaper en tapt verden der masker, marionetter, objekter og mennesker lever sammen. Kompaniet serverer teater fullt av paradokser – grotesk og poetisk, opphøyet og verdslig–teater som er like overraskende og urovekkende som det er vilt og udisiplinert.