Arrangement

barnas helg Bilde: Illustrasjonsfoto: Kristin Bergitte Hauge.jpg

Barnas helg i kommunens bydelsbad og i Bergenshallen

Åstveithallen fyller 50 år! Vi feirer med BARNAS HELG 28. - 29. oktober!

Vi feirer at Åstveithallen fyller 50 år med BARNAS HELG! Det vil bli gratis inngang for barn i flere bydelsbasseng og i Bergenshallen!

Åstveit idrettshall fyller 50 år

Det er 50 år siden Åstveithallen åpnet. Dette ønsker Bergen kommune å feire med å arrangere BARNAS HELG! I den nyoppussede aulaen vil du kunne få et tilbakeblikk på morsomme avisutklipp, gamle annonseringer, bilder og fakta om utøvere som startet sin idrettskarriere i Åstveithallen. Lørdag 28. august vil det bli servert jubileumskake til publikum og is til barna.

Gratis inngang for barn i flere bydelsbad
Lørdag 28. og søndag 29. oktober inviterer vi til BARNAS HELG i bydelsbadene. Barn får gratis inngang lørdag og søndag i våre bydelsbad. Dette gjelder Slåtthaug svømmehall, Stemmemyren svømmehall og Åstveit svømmehall.

Åpningstider er lørdag klokken 09.00-14.30 og søndag klokken 10.00-14.30.

Les mer om våre svømmehaller

Gratis inngang for barn i Bergenshallen
Skøytemoro i Bergenshallen 29. oktober

I forbindelse med Barnas helg har vi også gratis inngang for barna i Bergenshallen. Skøytehallen er åpen for skøytegjester søndag 29. oktober, klokken 15.00 - 18.30.

Har du ikke skøyter? Da kan du låne gratis! Husk å ta med egen hjelm. Sykkelhjelm, skatehjelm, alpinhjelm og lignende beskytter hodet godt.