Arrangement

image6.png

nyMusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Tijs Ham og Cracklebox

Velkommen til konsert med Tijs Ham og Cracklebox - et elektronisk musikkinstrument som spilles ved å berøre de seks metallbladene på forsiden med huden. Denne berøringen fullfører den elektriske kretsen på innsiden av instrumentet, og et bredt spekter av knitrende og pipelyder oppstår. Interaktiviteten til dette lekne og sære batteridrevne instrumentet byr på mye moro gjennom samhandling!
Tijs Ham (1981) er en lydkunstner fra Nederland bosatt i Bergen. Han jobbet flere år på STEIM i Amsterdam, hvor han ble godt kjent med The Cracklebox. Tijs jobber på Griegakademiet som Ph.D.-kandidat i kunstnerlig utviklingsarbeid, med en fokus på elektronisk musikk og kaotiske prosesser. Han gir ut musikk som Tapage og er en del av bandet The Void.

 

 

 

Konserten finner sted i Auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek og er gratis.
Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.
Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!