Arrangement

Nymusikk Krapyl: Biblioteksmusikken presenterer Sort Trio

Medvirkende:
SooHyun April Jang (fiolin), Hertha Dahlgren (klarinett) og Marie Heddan Kortner (piano).

Sori Trio er et ensemble bestående av musikerne SooHyun April Jang (fiolin), Hertha Dahlgren (klarinett) og Marie Heddan Kortner (piano). De tre musikerne møtte hverandre som studenter på Griegakademiet i Bergen, og etter flere felles prosjekter ble Sori Trio stiftet i 2022. Trioen består av medlemmer fra tre forskjellige land, Norge, Sverige, og Sør-Korea, og har også ulik musikalsk bakgrunn. SooHyun April Jang har blant annet en master i jazz/improvisatorisk musikk, mens Hertha Dahlgren og Marie Heddan Kortner har sitt fokus innenfor klassisk musikk.

På denne konserten skal de spille 3. sats verket av Contrasts av Bartok og urfremføre verket «Aquarelle» av Benjamin Kallestein.

Program:

Aquarelle (2023) _ Benjamin Kallestein

  1. Ballad
  2. Reverie
  3. Scherzo

Contrasts (1938) _ Bela Bartok

  1. SEBES (Rask dans)

Biblioteksmusikken er ein Krapyl-konsertserie som går laurdagar i regi av nyMusikk Bergen. Desse laurdagane kan publikum få oppleva ny musikk, og i tillegg ta med ungane sine. Konsertane er ikkje såkalla barnekonsertar, men produksjonar som blir gjort tilgjengelege for både vaksne og barn, på eit klokkeslett som høver alle aldrar, og som ikkje har for høgt volum.


Musikken blir presentert rå og direkte til store og små krapyl!
Motto: Bøker, boller og Biblioteksmusikken!