Arrangement

Sommer på bibioteket-samleside-kopi.jpg

Sommer på biblioteket

Aktiv sommer på biblioteket – en sprek og kreativ sommer for barn og unge i byens bibliotek! Det blir blant annet festfredager på Hovedbiblioteket, verksteder både i sentrum og i bydelene, sommerkino for hele familien, og mye mer! Alt under Aktiv sommer på biblioteket er gratis, og det meste krever ingen påmelding.
Følg med i bibliotekenes kanaler for å se programmet for sommeren. Aktivitetene vil legges ut i arrangementskalenderen på bibliotekets nettside bergenbibliotek.no. Følg de gjerne på Facebook og Instagram, de heter @bergenbibliotek. 

Alt av informasjon om sommeren på biblioteket samles på bergenbibliotek.no/sommer. 


 

HOVEDBIBLIOTEKET


Hovedbiblioteket - aktiviteter mandager, onsdager og fredager kl. 13:00-15:00Mandager: 
Sommerkino med familiefilm hver mandag gjennom sommeren. Klokken 13:00-15:00. Oppstart 4. juli. Onsdager
: Sommerverksted med ulike verkstedsaktiviteter, blant annet teknologi, symaskiner og snekring, hver onsdag gjennom sommeren. Klokken 13:00-15:00. Oppstart 6. juli.


Fredager: Fredagsfølelsen med musikk, dans, tromming og gøy hver fredag gjennom sommeren. Klokken 13:00-15:00. Oppstart 24. juni.I tillegg kommer vi til å annonsere en del drop-in aktiviteter fortløpende, følg med på bergenbibliotek.no/sommer.FYLLINGSDALEN

Fyllingsdalen bibliotek – Drop-in aktiviteter gjennom sommeren
Lørdag 25. juni klokken 13:00-15:00 drop-in trommeverksted.


LAKSEVÅGLaksevåg bibliotek – aktiviteter onsdager i juli kl. 12:00-15:00
Hver onsdag i juli blir det aktiviteter på Laksevåg bibliotek, blant annet verksteder, kurs og forfatterbesøk. Klokken 12:00-15:00. Oppstart 6. juli.
ÅSANEÅsane bibliotek - aktiviteter tirsdager kl. 12:00-14:00


Hver tirsdag gjennom sommeren blir det varierte aktiviteter på Åsane bibliotek, blant annet verksted og forfatterbesøk. Klokken 12:00-14:00. Oppstart 28. juni. ÅRSTADLandås bibliotek: 
Aktiviteter annonseres snart


Sletten Biblab: 
Aktiviteter annonseres snart


 

 

(Illustrasjonsbilde for Aktiv sommer på biblioteket:
Foto: Ragnar Rørnes, Camilla Grindheim Larsen og Johnny Holmvåg.)