Fyllingsdalen Teater

n823585174_422880_1033.jpg
Teaterhuset i Fyllingsdalen. Selvdrevet familieteater. Setter opp forestillinger for alle aldre. Driver teaterskole og sirkus-skole.

Fyllingsdalen teater er et selvdrevet familieteater som feirer 40 år i 2016. Teateret setter opp forestillinger for alle aldre, men har hovedvekt på barne og familieforestillinger. Fyllingsdalen Teater driver teaterskole og sirkusskole. 

Teaterskolen har semester hver vår og høst, med undervisning én dag i uken, fordelt på mandager, tirsdager og onsdager. Semestrene følger skoleruten for Hordaland – det vil si at det ikke er undervisning i skolens ferier (med mindre annet er sagt i semesterplanen).

De yngste elevene jobber i hovedsak med dramaforløp og utvikling av egne historier og fortellinger der det tekniske «teaterspråket» arbeides inn underveis i prosessen. Jo eldre elevene er, jo mer blir fokus rettet mot de tre disiplinene innen skuespill; skuespillerteknikk, bevegelse og stemme. De eldste elevene, Gruppe 4, har hver vår en egen produksjon som de selv har ansvar for under god veiledning av pedagogen.