Arrangement

BO_BarniByen-2308155-kopi.jpg

B-open 2023
Kl 12-17 lørdag og søndag, 23.-24. september 2023


Velkommen til B-open, den årlige kunstfestivalen der byens profesjonelle kunstnere og kunsthåndverkere åpner dørene til sine atelierer for publikum!

B-open gir et unikt innblikk i hvor og hvordan kunsten jobbes frem. Kunstnere har sin arbeidsplass på atelierer i atelierfellesskap, næringsbygg, eller som del av egen bolig. Kanskje du får besøkt kunstnere som holder til i ditt eget nabolag denne helgen?
 
B-open byr på en annerledes kunstopplevelse enn hva mange er vant med. Under festivalen får du treffe de som lager kunsten du ellers kan se i gallerier, museer og i det offentlige rom. Har du noen gang lurt på hvordan et kunstverk ble laget? Nå har du muligheten til å spørre om alt du lurer på! 

Hovedattraksjonen er kunstnere i Bergen som holder dørene åpne inn til eget atelier for publikum mellom kl 12-17 lørdag og søndag 23.-24.september 2023. Se b-open.no for fullstendig oversikt over kunstnere som deltar, og hvor de holder til. Det er verdt å merke seg at atelierene i sentrumskjernen holder åpent kun lørdag 23. september, mens atelierene utenfor sentrum holder åpent kun søndag 24. september, begge dager fra 12-17. 

Vi tilbyr guidede omvisninger begge dager som vi varmt kan anbefale. I tillegg til de åpne atelierene vil det også være mulig å delta på aktiviteter og verksteder, lagt opp til deltakelse for alle aldre.
Alle tilbud under B-open har fri adgang.

 

LYDVERK PÅ BEFFEN
Opplev lydverk av Vilde Tuv på Beffen som går i rute Nykirkekaien-Bradbenken
lørdag 23.september
kl 12-17, drop-in

Se programmet for å planlegge festivalhelgen.