Kristiansand Orienteringsklubb

Høres skattejakt gøy ut? Da er kanskje orientering noe for deg!

Råtassen er Kristiansand orienteringsklubbs (KOK) treningstilbud til jenter og gutter i alder 8-12 år. Dette er fartsfylte og varierte utfordringer med kart i nærområder og skogen. På treningene får du grunnleggende opplæring i bruk av kart. På de første treningene er det vanlig at en trener følger deg, eller at to og to finner postene sammen.

KOK legger vekt på at tilbudet til barn skal være preget av lek og allsidighet, med naturen som idrettshall. Foreldre er også velkomne til å være med på treningene eller til å prøve orientering selv!

Det er Presteheia skole som er fremmøtested for Råtass-treningene. På treningene kommer det barn fra flere deler av Kristiansand. Det arrangeres også orienteringsløp i Kristiansand-området som man kan være med hvis man har lyst til det.

Med ca 280 medlemmer er Kristiansand Orienteringsklubb (KOK) er Kristiansands største og mest aktive orienteringsklubb. I tillegg til treningstilbudet Råtassen har KOK også andre treningstilbud:

 

  • Ungdomstreninger fra 13 år, konkurranser lokalt og tilbud om samlinger og reiser til større konkurranser
  • Elitegruppe med høyt sportslig nivå med et aktivt trenings-/samlings- og konkurranseprogram
  • Treningstilbud til andre aktive, spesielt 35+, med deltakelse på treninger, konkurranser og turer

 

Skautrimmen og Baneheitrimmen – er klubbens tur-orientering tilbud. Her kan alle, så vel enkeltvis som familier, prøve ut orientering i sitt eget tempo! I forbindelse med tur-orientering så arrangerer KOK noen helge-arrangementer hvert år hvor man kan få prøvd orientering.