Festivalhøsten

UNG Matfest

30. august – 1. september er det UNG Matfest på Koengen. Her er pizzakurs med Bien, iskurs med Hallaisen, fremtidsmat og minikokkekurs bare noen av aktivitetene på programmet. Barn og unge under 18 år har gratis inngang. Kom sulten!

Les mer om UNG Matfest på barnbyen.no.

Raptus tegneseriefestival

13.–15. september er det Raptus – Norges største tegneseriefestival – på hovedbiblioteket. Det er mange spennende tegnere på plakaten, og inngang er gratis. 

Les mer om Raptus på barnibyen.no.

Barnas kulturhelg

14.– 15. september er det Barnas kulturhelg. Alle byens kunst- og kulturinstitusjoner setter dørene på vidt gap for byens barnefamilier, og deltakelse er gratis. Les mer om Barnas kulturhelg 2019 på barnibyen.no. 

Flerstemt forteller- og teaterfestival

19.– 21. oktober er det Flerstemt forteller- og teaterfestival på hovedbiblioteket. Programmet skal passe for hele familien, og inneholder både musikk, humor og noe alvor.

Les mer om festivalen på barnibyen.no.

BarneBIFF

Lørdag 28. september og 5. oktober er det duket for barnas egen filmfestival, BarneBIFF, på Barnas Kulturhus. 

Kl. 13 surrer kortfilmprogrammet i gang, og du kan møte løven som er i dårlig form og må trene, noe gasellen ikke tror han klarer, dovendyret som vil kjøpe is, mauren som vil gjøre alt annerledes og dovendyret som møter utfordringer når han skal kjøpe is. Her er også en ku ekskludert fra samfunnet, en ivrig frisør og en kakemons av en ulv. 

Kl. 13:45–16 er det verksted hvor du kan være med på å lage film, og kl. 14. vises det fem timer med filmer laget av barnehagebarn i samarbeid med kunstnere. 

Barnelørdager i bydelene

Barnelørdag er forestillinger og aktiviteter i bydelene for barn mellom 0-10 år. Hver lørdag er det forestillinger flere steder som starter kl. 14. Kr. 50,- pr person.
Se høstprogrammet her

Flere forslag til aktiviteter