Arrangement

klimafestivalen-kopi.jpg

Vitenshow med Dennis og Stian på Klimafestivalen Junior

Bli med på Klimafestivalen Junior den 16.-17. mars! Opplev spennende aktiviteter, vitenshow med NRK-stjernene Dennis og Stian, og utforsk utstillingen på VilVite i Bergen. Sammen med Varmere Våtere Villere vil vi inspirere barn til å engasjere seg i klimaet og bærekraftige løsninger.

Klimafestivalen Junior
Helgen 16.-17. mars arrangeres Klimafestivalen Junior på Marineholmen i Bergen. Lørdagen blir det Klimapark i Marinehallen med stands og gratis aktiviteter, alt fra ansiktsmaling til fikseverksted. Det blir klimarelaterte aktiviteter på VilVite i skjønn forening med vår splitter nye interaktive utstilling Energibyen, og ikke minst blir det to forrykende, spennende show med selveste Stian og Dennis fra NRK – både lørdag og søndag!!

Vitenshitshow
Shit, vi må stoppe klimaendringene! Dennis og Stian inviterer til show med humor, eksplosiv optimisme og kanskje bittelitt alvor i sitt vitenshow med fokus på klima.

Showet er inkludert i VilVitebilletten denne helgen. Du kjøper billett på vanlig måte som ellers, men du må også huske å reservere plass til showet. Reservasjoner kan kun gjøres med gyldig inngangsbillett til VilVite eller årskort og det er begrenset antall plasser på hvert show. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet!

Les mer og kjøp/reserver billett her.