Arrangement

TBR_3603_-kopi.jpg

Utstillingen er stengt- butikken er åpen.

VilVite har stengt utstilling inntil videre, men de har andre tilbud utenfor VilVite og digitalt. Se VilVite.no for mer informasjon. Test ut oppdagerløypen på Marineholmen. Les mer her

Oppdagerløype

VilVite ønsker å inspirere morgendagens tenkere gjennom en uteløype som dere kan gjøre sammen. Oppdag ting dere ikke har sett før og lær noe nytt.

Med skaperoppgave for barn
Finn et sted i parken og la barna skape sin vakreste fantasifugl eller skulptur inspirert av naturen. Leire får du av oss når du kjøper oppdagerløypen. Her er det kun fantasien som setter grenser. Bruk pinner, steiner, kongler eller annet materiale til skulpturen også. Still gjerne skulpturen ut i parken eller ta den med hjem. Leiren tørker uten å brennes, og er helt miljøvennlig.

Passer for: Familier med barn ca. 4 – 10 år.

Kjøp oppdagerkartet i butikken på VilVite
Løypen koster kr 50 kr hvis du ikke har årskort.Oppdagerkartet kjøper du i butikken  VilFinne i butikkens åpningstider tirs-fre 9-15.

Vinn premier
Når oppdagerløypen er fullført og kartet levert tilbake i resepsjonen får de minste en liten premie for sin innsats. Tagger du oss på #vilvite på instagram er du også med i trekningen av en premie.

 

 

 

 

VilVite bygger om – og må holde stengt på grunn av smitteverntiltak
Etter nyttår startet de å bygge om deler av utstillingen. Arbeidet var planlagt slik at det kunne la seg kombinere med å holde åpent for gjester. Underveis har byggebransjen blitt pålagt svært strenge smittevernstiltak, noe som innebærer at ingen andre kan bevege seg inn på byggeplassen. Det å åpne opp for gjester i utstillingen er da ikke mulig, dessverre.

Følg VilVite på Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om aktiviteter og nyheter.