Arrangement

RubenOlsenChristineSandtorvWEB.jpg

Familiedag på Nattjazz

Velkommen til familidag på USF Verftet.
To konserter på samme billett! + Film i Cinemateket kl 15:00: SJEL
Billetten gjelder også film i Cinemateket, men her kan det bli fullt: første person til mølla :)

Dørene åpner 12:00
12:30
CHRISTINE SANDTORV OG STJERNETELLEBANDET // Hallen USF
14:00
CROSSROADS // Hallen USF

Kr 100. Familie kr 350. Barn under 2 år gratis. Alle må ha billett. Les mer og kjøp billett her

 

Billetten gjelder for begge konsertene. Les mer om artistene under. Billettprisen er den samme for voksne og barn.Barn under 2 år går gratis, men du må ta ut gratisbillett :)

Nattjazz Dagspass, Nattpass eller festivalpass gjelder ikke på Bajazzkonserter.

NATTJAZZ 26. MAI - 3. JUNI 2023. Velkommen til Norges beste jazzfestival.

Konsertene presenteres i samarbeid med Bergen Jazzforum

CHRISTINE SANDTORV OG STJERNETELLEBANDET

CHRISTINE SANDTORV vokal, gitar IVER SANDØY trommer INGE RYPDAL gitar, bass YNGVE SÆTRE tangentar

I 2009 kom Christine Sandtorv ut med si første barneplate ’Godnattsanger’. Dette var starten på eit heilt nytt univers, Stjernetellerne. Stjernetellerserien er ei konsertoppleving for både vaksne og barn proppa med fengande favorittar, men har også plass til pustepausar. Å være barn i det sjarmerande stjernetelleruniverset minner oss om at verda er meir enn skjerm og tastatur, og representerer samstundes eit rørande blikk på det å være forelder. Her er dans og moro, leik og alvor frå den tredoble Spellemannvinnaren.
BAJAZZRubenOlsenChristineSandtorvWEB2.jpg
CROSSROADS

Bajazzblues!

BJARTE AASMUL gitar, vokal KAI TAULE bass, vokal CHRISTIAN ØVREAAS tangentar

«Dokker trenger ikkje krangle om ka så e bra musikk, for alt kommer fra bluesen uansett!» Bjarte, Christian og Kai har spilt blues saman i 30 år og klør i fingrane etter å visa samanhengen mellom blues og nyare musikk – ikkje minst for born som enno ikkje har noko forhold til tradisjonen. Ta med danseføt og godt humør, så fikser Crossroads resten. Passar best for born frå 5-6 år, men alle er velkomne.

SJEL

FILM I CINEMATEKET // 15:00

Jazzfilm på Bajazz!

Kva er det som gjer deg til... DEG? I Pixar sin ”Sjel” møter vi Joe Gardner, ein lærar på ungdomsskulen som får sitt livs største sjanse. Han får spele på den beste jazzklubben i byen, men eit feilsteg tar han langt vekk frå gatene i New York til det hinsidige. Ein fantastisk stad der nye sjeler får si personlegdom, sine særtrekk og interesser. Joe er fast bestemd på å returnera til livet sitt og slår seg saman med den skeptiske sjela 22. Som aldri heilt har skjøna kva som er så fint med livet på jorda. Mens Joe desperat prøver å syne 22 kvifor eitt liv er verdt å leve får han kanskje også svar på nokre av livets store spørsmål. Aldersgrense: 6 år