Arrangement

P35A5821-kopi.jpg

Vandreteater i Nygårdsparken: Lussi Langnatt (kveldsvandring)

Svart senker natten seg, i stall og stue. Andrea og Silje skal feire sin første jul sammen som stesøstre. Det er ikke særlig enkelt når de er vant til å gjøre juleforberedelsene på helt ulike måter! De krangler, som de har gjort mye i det siste, men å krangle på en natt som denne er ikke noe lurt. I natt er nemlig mørkets dronning Lussi ute og vandrer, på jakt etter triste og mørke tanker.

Lussinatten er en av årets lengste netter, en natt hvor mye rart hender; dyrene kan plutselig snakke, og vetter og nisser skal sørge for at alt er klart til jul. Solen har gått sin vei, skyggene truer. En natt hvor lyset og mørket må kjempe mot hverandre - vi trenger din hjelp!

OPPMØTE er ved kaféen i øvre del av Nygårdsparken. (Vil være merket med flagg)
Takket være støtte fra OBOS jubel og Bergen kommune er arrangementet gratis, men du må melde deg på grunnet begrenset antall plasser.

Påmelding her: https://eventyriparken.ticketco.events/no/nb/m

Forestillingen spilles: Mandag 18.desember
Forestilling 1: Kl. 17:00 - 18:00
Forestilling 2: Kl. 19:00 - 20:00

I forkant av forestillingene vil det være lykteverksted i kaféen i øvre del av parken. Åpent fra 16:00 - 19:00. Ta med et syltetøyglass og bli med!

Forestillingen varer i ca. 1 time og passer fra 4 år.
Vi vil bevege oss med lykter i mørket, så vær obs. på at dette blir litt ekstra spennende.

Alt foregår utendørs- så kle deg og dine etter været.
Hunder er ikke tillat.

Vi vil stort sett bevege oss på vei, men kan komme til å bevege oss av stien enkelte steder. Personer med bevegelsesutfordringer gjøres oppmerksom på dette.
Ta gjerne kontakt om det er noen spørsmål!

Arrangementet er støttet av OBOS jubel og Bergen kommune.
Eventyr i Parken er et teaterkompani som ønsker å skape unike utendørs kulturopplevelser for små og store. Med oss som skuespillere denne gangen har vi Thomas B. Brandt, Kristine Alida Grønsdal Netteland Katrine Lovise Øpstad Fredriksen og Stine Revheim Svellingen.