Arrangement

20180902-DSC_3802-kopi.jpg

Åpningsfeiring på Gamle Vossebanen

Mysterietog, show med Jernbanens Musikkorps og historisk spisevogn.

NJK, Norsk Jernbaneklubb, er 50 år i år og Museet Gamle Vossebanen feirer. Bli med på en fantastisk åpningsfeiring, opplev alt det beste museet har å by på. På toget tar teatergruppen Tidsreiser barna med på en spennende reise tilbake i tid, et mysterium som lar barna oppleve tidsepokene som er viktig for vår historie som museum. Etter å ha løst mysteriet, ta en pust i bakken og nyt en deilig lunsj i spisevognen som følger toget. Opplev hvite duker, fint porselen, kelnere i stramme uniformer og klassiske matopplevelser. Spisevognen har en egen barnemeny.

Og når første tog kommer tilbake til Garnes stasjon fra turen til Midttun, er det tid for dagens høydepunkt. 13:20 kommer toget og når lokfløyten synger sine vakre toner ut over Garnes stasjon, da spiller Jernbanens Musikkorps opp og byr på skikkelig show.

Rundtur fra Garnes stasjon 11:30 og 14:30 og rundtur fra Midttun stasjon 12:30. Pris tur og retur: Barn 100,-, voksen 200- og minigruppe 500,- (2 voksne og opp til 3 barn). Rabatterte barn- og voksenbilletter med BT Fordel. Billetter kan kjøpes på www.gamlevossebanen.no

Adresse: Garnes stasjon, Tunesvegen 8, Garnes, og Midttun stasjon, Ulsmågvegen 1, Bergen
Følg oss på Facebook: Museet Gamle Vossebanen
Instagram: @museetgamlevossebanen