Arrangement

samlebilde 2.jpeg

Close Encounters; Persona

Close Encounters; Persona

Har du lyst til å lage et personlig emoji portrett til å henge på brystet ditt? 

Bli med på collage verksted og smykk deg med et selvkomponert id-portrett rundt halsen. 

Helgen 22. og 23 september rigger vi oss til med et utendørs dropp inn verksted tett på Kunsthall 3,14 på Vågsalmenningen. Der kan du skape emojien din og ta en DNA-prøve med bivoks fra huden i håndflaten din.

I dialog med utstillingen “Probably Chelsea. A becoming Resemblance” utforsker og leker vi oss med forestillinger om identitet, bioteknologi og genetikk. Utstillingen i Kunsthall 3,14 presenterer 30 3-D printede portetter av Wikileaks-varsleren Chelsea Manning. Portrettene er et resultat av en digital tolkning av DNA prøver av Manning med 30 ulike tolkninger av prøvematerialet som resultat. 

Med “Close Encounters; Persona” inviterer kunstpilotene til et litt annerledes galleribesøk. Som publikummer kan du ikke bare se men også gjøre – medskape som del av en kollektiv kunsthendelse i det offentlige rom. 

Kanskje har du lyst til å lage ditt personlige emoji portett, henge det rundt halsen, gå inn i utstillingen på Kunsthall 3,14 og møte de ulike Manning versjonene med din egen variant av deg selv?

Prod.: kunstpilotene i samarbeid med Kunsthall 3,14. 

Når: Lørdag 22. og søndag 23. september. Dropp inn kl 12-15. Gratis. 

web: https://www.facebook.com/kunstpilotene