Arrangement

BKMdep_497_07.jpg

Astrup familiehelg

Velkommen til Astrup familiehelg lørdag 4. og søndag 5. desember.

Tonestille

KODE inviterer de aller minste barna (0-3 år) til danseforestillingen Tonestille.

Forestillingen vises i Astrup-utstillingen og kombinerer billedkunst, dans og musikk. Danser Mirte Bogaert og musiker Mari Kvien Brunvoll har latt seg inspirere av Nikolai Astrups fortryllende kunst. Sammen har de skreddersydd en unik opplevelse for barn 0-3 år.

(teksten fortsetter under bildet)

 

Tidspunkt kl. 9:30 og klokken 10.30 både lørdag og søndag på KODE 1. Gratis for barn, voksne betaler ordinær inngangsbillett i resepsjonen ved ankomst til museet. NB: krever plassreservasjon.

På grunn av begrenset plass kreves det plassbillett til forestillingen.

Det kan være max 1 voksen pr. familie. Vi har en aldersgrense for barn på max 3 år da denne forestillingen er laget med tanke på de de minste barna.

 

Hver enkelt deltaker må ha egen plassbillett og de kan bestilles her:

 

Plass reservasjon Tonestille:

Lørdag 4 desember: 

Søndag 5 desember

.Forestillingens varighet er cirka 20 min.

Trykkeverksted: 

I verkstedet i første etasje på Permanenten, KODE 1 har vi trykkeverksted lørdag 4. og søndag 5. desember. Vi jobber vi med monotrykk på pleksiglass-plater og utforsker enkle trykketeknikker og lar oss inspirere av den eventyrlige kunsten til Nikolai Astrup

Dette er et dropp-inn-verksteder slik vi hadde tidligere i KunstLab. Det vil si at man da kan komme og gå når man ønsker i tidsrommet mellom kl. 11-15. Det forutsetter selvsagt at det er plass i verkstedet.

Familieomvisning

Det blir familieomvisning i Astrup utstillingen lørdag 4. desember kl.11 og 12. Plassbillett hentes i resepsjonen. Vær tidlig ute da det er begrenset med plass. Gratis for barn og ordinær inngangsbillett for voksne.