Arrangement

KODE_07120904.jpg

Familieverksted i KODE 1

Verksteder og arrangementer

Velkommen til familieverksted på KODE 1. Vi inviterer til kollasj og maleverksted og lar oss inspirere av to kunstnere: Azar Alsharif og Ida Ekblad. Disse to har kunstverk i utstillingen First the Good News i KODE 2. Kunstner Azar Alsharif lager kunst hvor hun bruker funnet bildematerialer fra reklamer og magasiner som utgangspunkt for sine arbeider. Ida Ekblad maler fargesterke motiver med tykke malingsstrøk. Vi utforsker teknikken kollasj med masse gøye utklipp og bilder, og lager boblemaling av barberskum og hvetemel. Bli med på et morsomt og kreativt familieverksted!

Vi har dropp-inn-verksteder slik vi hadde tidligere i KunstLab. Det vil si at man da kan komme og gå når man ønsker i tidsrommet mellom kl. 11-15. Det forutsetter selvsagt at det er plass i verkstedet.
I henhold til regjeringens anbefalinger for smittevern har vi maks antall på 20 stk i verkstedet. Det er påbud med munnbind og vi vil også be om at alle som deltar på verkstedet registrer seg med navn og telefon nummer ved ankomst.

Verksteder på Permanenten, KODE 1:

Januar: Kollasj og boblemaling
Lørdager og søndager kl. 11-15

Februar:
Tema: Mønster trykk med sjablonger og stempel
Inspirert av Toril Johannessen sin tekstil installasjon i utstillingen First the Good News. Lørdager og søndager kl. 11-15


Mars:
Tema: Lag en svevende Uro med inspirasjon fra installasjoner av Siri Anker Aurdal og Borghild Unneland i utstillingen First the Good News. Lørdager og søndager kl. 11-15


Vinterferie familieverksted: tirsdag 1. mars-fredag 4. mars, kl. 11-15. Tema: Svevende Uro
Permanenten, KODE 1

Gratis for barn, ordinær billett pris for voksne.

Påmelding og info her