Arrangement

Fargespill Foto Magnus Skrede-fib-1938.jpg

Fargespill 15 år

Fargespill har nådd konfirmasjonsalder og det er på tide å bekrefte sin tro.

I Fargespill tror vi på at verden blir rikere når vi møtes på tvers av forskjeller og at gode møter er betinget av at alle får lov til å føle seg sterke. Denne styrken føler vi når vi får komme til uttrykk som de unike individene vi alle er - med våre erfaringer, vår kultur og våre egenskaper.

Konfirmasjonen avholdes i Grieghallen med en forestilling der publikum får komme tettere inn på Fargespillerne. Der fremtidens stjerneskudd glitrer sammen med Fargespill-veteraner med nasjonale og internasjonale karrierer.

Du kan blant annet glede deg til den suverene Silja Sol og oppadstormende SINDIO i helt nytt Fargespill-format, og ‘æresmedlem’ Macho Mayne, som opptrådte med oss under BergenFest UNG i sommer.

Vi får et gjensyn med Gutu Abera som ble kjendis over natten i Etiopia med Fargespills musikkvideo «Oromiyaa» og Ayanna som har over ti millioner avspillinger på YouTube, Og sist men ikke minst møter vi igjen Ali Albadri , som på mange måter skapte Fargespill da han for 15 år siden, 16 år gammel, åpnet munnen og slapp fri en stemmeprakt som sendte Festspillpublikummet inn i et kollektivt gråtetokt og som senere har beriket musikken til blant andre Phillip Glass.

Men det viktigste er kollektivet Fargespill, der hver eneste Fargespillaktør representerer en unik historie. Summen av alle disse historiene er den universelle fortellingen vi leter etter i all kunst - historien om oss alle. Søndag 17. november jubler 100 Fargespillere slik bare Fargespill kan juble, der de forteller sine historier om fortid, samtid og fremtid, og der de overgår enhver forventning om hva barn og ungdom kan få til på en scene.

 

Rullestol/ledsager: Tlf. 55216150