Arrangement

Zappzarapp (nytt bilde).jpg

Zappzarapp

En leken, drømmende sirkusopplevelse skapt i Bergen.

Zappzarapp byr på en verden full av spektakulær akrobatikk, dans, musikk, masse tøysete humor – og selvsagt romantikk. Det oppstår nemlig søt musikk mellom en sirkusprinsesse og en utenfra sirkusmiljøet. 

«Zappzarapp» er et tysk sirkusord og betyr en kjapp bevegelse for å stjele. Ikke så negativt som tyveri, det handler mer om å stjele hjertet til noen.

Fasinasjonen for gjøgleriet og sirkusets opprinnelse danner bakteppet for denne forestillingen. Med fem artister fra Norge og USA i ensemblet skal Zappzarapp sette fyr på sansene, og på lekent vis imponere med overmenneskelige ferdigheter og sirkusets magi. 

Forestillingen er uten språk, og passer for alle på tvers av bakgrunn og alder.  

Zappzarapp er Cirkus Balance og Fyllingsdalen Teaters første profesjonelle nysirkusproduksjon. For ti år siden startet søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal Cirkusskolen ved Fyllingsdalen Teater. Jeanette og Jasmine har sirkus i blodet, og har turnert land og strand med sin far, sirkusdirektør Jan Ketil Smørdal, fra barnsben av. I 2019 ble Cirkus Balance – Bergen etablert, som eneste nysirkuskompani på Vestlandet.