Arrangement

Utekino på Fløyen.jpg

Julefilmfestival på Fløyen

Utekino på Fløyen ved idylliske Skomakerdiket!

 Sammen med Bergen kino inviterer Fløyen til en eventyrlig julefilmopplevelse ved Skomakerdiket fredag 13. og lørdag 14. desember! 


Julefilmfestivalen er en del av det Julebyen Bergen har å by på i julen, og er en helt fantastisk og eksklusiv opplevelse du bare ikke kan gå glipp av. Så sørg for å ta med deg venner eller hele familien på et skikkelig vintereventyr man aldri vil glemme!

Filmprogram 


Fredag 13. desember:
17:00 Snekker Andersen og Julenissen
19:00 Last Christmas
21:30 Black Christmas 

Lørdag 14. desember:
16:00 Frost 2 (UTSOLGT)
19:00 Filminformasjon kommer..
21:30 Filminformasjon kommer..

Kinokiosk


Bergen Kino stiller med kinokiosk på stedet. Det blir mulighet for å kjøpe seg både brus, popcorn, sjokolade, varm drikke, og hotdog! 


Husk å kle deg godt


Alle MÅ kle godt på seg til utekino på Fløyen. Vi anbefaler å kle seg med ullundertøy fra topp til tå, og ellers gode og varme ytterklær. Skjerf, lue og hansker bør man også ha. Alle må ta med eget sitteunderlag og gjerne et ullteppe!


Ta Fløibanen til utekinoen


I hele desember kan du sitte på med Anna, Elsa, Kristoffer og Olaf opp til Fløyen! Vi anbefaler å laste ned appen “Fløibanen” for å kjøpe billett og sjekke avgangstider, eller du kan kjøpe på www.floyen.no. Kjøper du billett i app eller på nettsiden får du rabattert billett og du kan gå rett til avgangshallen. Ved mye trafikk kjører Fløibanen ekstra avganger.