Arrangement

IMG_7690-kopi.jpg

Påskesprell på byfjell

Velkommen til en opplevelsesrik påske på Fløyen!

I år er det god grunn til å ha bypåske og oppleve både gamle og kanskje nye påsketradisjoner! Bli med på gøyen på Fløyen hvor det skjer aktiviteter hver dag kl 11–14 i påskeuken fra 1.- 10. april.

 

Påskemysteriet på Fløyen
Påskemysteriet 1. – 10. april
Meld deg på og bli med på påskemysteriet
Kjøp billett til påskemysteriet her på siden (kr. 125,- inkl. kart, oppgaver og påskepremie).
Kart med oppgaver og små hint til påskemysteriet, henter du i Fløsituen butikk ved å vise billetten, og alle som kommer frem til løsningen får selvsagt en påskeoverraskelse fra Fløyen. Les mer om påskemysteriet og kjøp billett her

 

Lørdag & søndag 1. - 2. april
Bli med på gratis kanopadling på det idylliske vannet Skomakerdiket, kun ti minutters gange fra Fløibanens øvre stasjo. Vi satser på at vinteren har sluppet taket, isen er borte og vi kan ta årene fatt. Vi holder grillene varme så du kan ta med det du selv ønsker å grille. I tillegg kan barna være med på påskerebus rundt vannet med 10 gøye spørsmål for de minste.

Mandag & tirsdag 3. – 4. april
Finn frem kreativiteten og delta på påskeverksted ved Yurten (like nedenfor lekeplassen). Vi befinner oss midt i den vakre naturen på Fløyen og på påskeverkstedet benytter vi naturmaterialer som blant annet kongler, bark og pinner. Lag kreativ påskepynt til deg selv eller noen du er glad i (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet). Det blir også påskekos med søte overraskelser på bålet

Onsdag 5. april
Påskekarneval på Fløysletten. Kle deg ut og bli med på fest! Vi stiller med påskepynt, ansiktsmaling, lek og moro. Er du sulten? Ta med deg ønsket grillmat, vi har varme giller og bål til dere.

Påskeeventyret fortsetter med kosete ponnier fra Solbakken gård. Her kan du prøve ponniridning, oppmøte på Fløysletten (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet).

Torsdag & fredag 6. – 7 april
Har du ridd på hest før? Fra Solbakken Gård kommer flere snille og kosete hester på besøk. Du kan få sitte på hesteryggen og ri en liten sløyfe på sti i skogen (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet). Møt opp ved atriumet like ved den store lekeplassen.

Lørdag & søndag 8. - 9. april
Ta turen bort til idylliske Skomakerdiket! Vi holder grillene varme så du kan ta med det du selv ønsker å grille. I tillegg kan barna være med på påskerebus rundt vannet med 10 gøye spørsmål for de minste.

Mandag 10. april
Vi synes maten smaker ekstra godt når den kan tilberedes og spises ute, og gjerne rundt et bål. Møt opp ved Yurten like nedenfor lekeplassen. Her får du selv tilberede et smakfullt måltid på bålet laget av masse deilige ingredienser som grønnsaker, urter, fisk og annet tilbehør (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet). Vi viser deg gjerne også hvilke digge vekster og bær fra skogen som du kan spise og krydre måltidet med.

PS. Husk å ta turen bort til de 10 rampete og kosete geitene våre og prøv gjerne vår natursti med ti poster rundt på området. Kart til naturstien henter du i Fløistuen butikk & kafé.

 

(Foto: Floyen.no)