Arrangement

Skjermbilde 2023-08-09 kl. 15.29.28.png

Naturskole | Høstferiecamp

Bli med på eventyrlige 3-dagers høstcamp på Fløyen!

De legger til rette for 3 spennende og lærerike dager på Fløyen. De stiller med alt nødvendig utstyr som trengs til de ulike aktivitetene. Aktivitetslederne har pedagogisk bakgrunn og lang erfaring med barnegrupper fra idrett og friluftsliv.

Alder: Passer for barn 8 – 12 år. 

Pris:  Gratis (I sammarbeid med Bergen Kommune) 

Program:

Mandag 9.oktober – Oppdagelsestur og utsikt                                                                                     
Vi skal utforsker de fine turstiene på Fløyen, og sikter oss mot Rundemanen. På veien skal vi samarbeide både med hverandre og naturen på en leken og morsom måte. Vi skal på artsjakt og er vi heldige, møter vi kanskje noen av skogens små dyr som rigger seg til for vinteren. Vi finner en egnet plass til bålkos og lunsj, lek og aktivitet.

Tirsdag 10. oktober – Kunst og håndverk                                                                                                   
Vi skal lage vårt eget kunstverk av det vi finner i naturen. I sekken pakker vi med saks, lim, pensel, treplate og fantasi og drar på oppdagelsestur. Det blir bålkos og lunsj, lek og aktiviteter.

Onsdag 11. oktober – Mat og smaker på bål                                                                                                                 
Vi skal ut i naturen og lage mat på bål og på Fløyen sitt utekjøkken med pizzaovn. Vi skal lære om ulike vekster og hva vi kan sanke og spise rett fra naturen.
Barna får selv sette sammen ulike smaker til sin egen pizza og en spennende dessert.

Hva trenger barna å ta med? Klær og sko etter vær, en god sekk på ryggen med god matpakke, drikke, sitteunderlag en ekstra genser/jakke og tørre sokker. Selv om vi lager mat en dag, blir vi alltid ekstra sulten når vi er aktive og lenge ute på tur.  

Oppmøte og henting? Barna leveres hver dag kl. 08:45 på nedre stasjon, og hentes kl. 15:00 på nedre stasjon. Vi tar Fløibanen trygt sammen med barna til og fra Fløyen. Detaljert ukeplan, informasjon og kontaktskjema vil bli sendt til foresatte i forkant.

Ved spørsmål, ta kontakt med leder av aktivitetsavdelingen, Ingvild Jarnæs ingvild@floyen.no, tlf 93047446  

La barnet bli med oss på noen opplevelsesrike dager på Fløyen!

PÅMELDING