Arrangement

Lystenning-kopi.jpg

2. søndag i advent: Det lyser i høye grender

Ingen jul uten lystenning på Fløyen og i år tenner vi adventslysene for 24. året på rad. Møt opp på utsiktsplatået kl. 13:15 for tradisjonsrik lystenning og allsang av kjente julesanger. Denne søndagen med St. Pauls Menighet v/Alois. Kor: Studinekoret Kalliope.

Juleverksted
Bli med på kreativt juleverksted. På Fløyen er vi midt i nydelig natur, så da blir det selvsagt juleverksted med naturmateriale som blant annet kongler, bark og pinner. Sammen med to Fløyenverter kan du få lage fin julepynt til deg selv eller noen du er glad i.

Når: kl. 11:00-14:00

Hvor: kl. ved Naturskolen i skogen bak lekeplassen

Pris: kl. 50,- Vipps

Ponniridining
Fra Solbakken Gård kommer det flere snille og kosete ponnier kl. 11-14.
Barna kan få sitte på hesteryggen og ri en liten sløyfe på sti i skogen (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet og du kan låne hjelm av oss). Møt opp ved Fløyen Aktiv

Juleskogen
I hele desember kan dere besøke den vakre Juleskogen (like bak Fløien Folkerestaurant). Skogen består av 24 trær med miljøvennlig pynt som er laget av kreative barn fra skoler og barnehager i Bergen.

Natursti, lek, geiter og noe godt å spise & drikke
Før og etter lystenningen kan dere leke på lekeplassen eller i klatreleken, prøve naturstien vår eller hilse på geitene. Og ikke glem å ta turen innom Fløistuen kafé eller Skomakerstuen for deilig bakverk og noe godt å varme seg på.

Ta med hele familien opp til Fløyen og ta gjerne på dere nisseluer for å komme i ordentlig julestemning