Arrangement

Lystenning-kopi.jpg

3. søndag i advent: Det lyser i høye grender

Ingen jul uten lystenning på Fløyen og i år tenner vi adventslysene for 23. året på rad. Møt opp på utsiktsplatået kl. 13:15 for tradisjonsrik lystenning og allsang av kjente julesanger. Denne søndagen med Alois fra St. Pauls Menighet og Studinekoret Kalliope.

Ponniridning
Har du ridd på hest før? Fra Solbakken Gård kommer det to snille og kosete ponnier på besøk fra kl. 11 – 14. Barna kan få sitte på hesteryggen og ri en liten sløyfe på sti i skogen (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet og du kan låne hjelm av oss). Møt opp ved atriumet like ved den store lekeplassen.

Juleskogen
I hele desember kan dere besøke den vakre Juleskogen (like bak Fløien Folkerestaurant). Skogen består av 24 trær med miljøvennlig pynt som er laget av kreative barn fra skoler og barnehager i Bergen.

Juleverksted
Finn frem kreativiteten i deg og bli med oss på kreativt juleverksted fra kl. 11 – 14! På Fløyen befinner vi oss midt i den vakre naturen og på juleverkstedet benytter vi naturmaterialer som blant annet kongler, bark og pinner. Lag kreativ julepynt til deg selv eller noen du er glad i (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet). Møt opp ved Yurten like nedenfor den store lekeplassen.

Natursti, lek, geiter og noe godt å spise & drikke
Før og etter lystenningen kan dere leke på lekeplassen eller i klatreleken, prøve naturstien vår eller hilse på geitene. Og ikke glem å ta turen innom Fløistuen kafé eller Skomakerstuen for deilig bakverk og noe godt å varme seg på.

Ta med hele familien opp til Fløyen og ta gjerne på dere nisseluer for å komme i ordentlig julestemning.