Arrangement

rydd-fjellet-fb-cover-1200x628.png

Rydd fjellet

Bli med Fløyen og Ulriken på en felles ryddedugnad!

Bli med Fløyen og Ulriken på en felles ryddedugnad!

September er her og det går fort mot høst og vinter! Mange har vært på tur i fjellet i sommer, og ikke alle er like flinke til å ta med seg bosset sitt.

Gjør en forskjell
Bli med Fløyen og Ulriken i en felles innsats for å rydde fjellene våre - bli med på Rydd Fjellet-aksjonen 2020! Ta med deg familie og venner, og ha en kjekk dag i fjellet!

Hent gratis Plukkpose
Vi deler ut gratis Plukkposer utenfor nedre stasjon og ved Fløyen Aktiv på toppen av Fløyen fra kl. 11:00, eller har du kanskje posen din fra i fjor? Dette er en plukkpose til boss til hver familie/ryddelag som du får utdelt gratis av oss. Denne kan selvfølgelig brukes ved senere anledninger også, og er lett å henge på sekken på tur. Finn din favorittsti og bli med på ryddedugnaden!

Kanskje du har lyst til å lære litt på veien, gå vår lille boss-sti og løs oppgavene sammen med familien din. Kart for å finne oppgavene henter du i Fløyen Aktiv.

Hold god avstand
Husk å holde god og trygg avstand til andre som plukker boss og bruk hansker. På Ulriken er det viktig at du tar hensyn til bygningsarbeidet både på stasjonene og under mastene.

Vinn premie
Vil du bli med i trekningen av en TicketToTheMoon-hengekøye og tau? Når du har plukket boss i plukkposen tar du den med til Fløyen Aktiv innen kl. 14 og registrerer deg for å være med i trekningen.

Alt det rare bosset du finner i skogen og på stien, kan du sortere på Fløyen sin miljøstasjon. Her setter vi ut ulike kasser hvor du kan sortere papir, plast, metall og rest.