Arrangement

img-6171.jpg

Hengekøyefestival

Fløyen inviterer til hengekøyefestival ved Skomakerdiket for hele familien.

Å sove i hengekøye under åpen himmel gir en ekstra nærhet til naturen. Sovne til solnedgang og våkne til fuglekvitter – og kanskje ser du glimt av hare og ekkorn som gjemmer seg i skogen?

Hva skjer?
Under festivalen kan du padle i kano (gratis) og prøve supbrett på vannet (Vipps kr 100,- på stedet) frem til kl. 20:00. Prøv småleker som stylter, ringspill og hoppetau. Prøv gjerne også naturbingo som dere kan hente i Skomakerstuen eller finne digitalt her.

De store grillene er klare, så kan dere ta med egen grillmat etter behov. I tillegg er Skomakerstuen åpen til kl. 20:00, hvor du kan kjøpe hotdog, is og noe å drikke. Toalettfasiliteter vil være tilgjengelig under hele festivalen.

Frokostpakke
Neste morgen kan du få servert frokostpakke, bestående av nystekt økologisk rundstykke med hjemmerørt jordbærsyltetøy, brunost eller hvitost – samt valgfri kaffe, vann eller litago sjokomelk (kr 125,- pr pers). Om du ønsker frokostpakke velger du “påmelding med frokostpakke” her på siden.

Fløibanen
Fløibanen kjører dere både opp og ned fra fjellet – og billett kjøper du enkelt i appen Fløibanen samme dag eller her på nettsiden når du vil.
Ønsker du å bare delta på festivalen på kvelden og dra hjem og sove, kjører Fløibanen deg ned igjen fra fjellet.

Påmelding
Arrangementet er gratis å delta på, men på grunn av smittevernsrestriksjoner kan det et maks antall på 200 personer i området. Det er også pålagt å ha oversikt over alle tilstede, så meld deg derfor på ved å velge påmelding med eller uten frokostpakke og registrer navn og e-mail. Forbehold om avlysning mtp været.