Arrangement

Festspillene i Bergen Søndagsbrunsj.jpg

Festallmenningen i dag

Hele byens favorittallmenning fylles i ti dager med gratisarrangement

Program Festallmenningen søndag 28.mai:

Kl 12–13.30: Søndagsbrunsj. Ta plass ved Bergens største langbord.

Å samles rundt et måltid er noe av det aller hyggeligste vi gjør. Denne søndagen ordner vi med bord og benker, og inviterer hele Bergen og omegn til felles søndagsbrunsj.

Ta med deg matpakke, en middagsrest, en pølse fra kiosken eller noe du vil dele og benk deg midt i sentrum. Kom alene eller sammen med andre, og sett deg gjerne ved siden av noen du ikke kjenner fra før. Det er nettopp menneskene rundt dette bordet som utgjør byen, dens identitet og tradisjoner, og mat er et språk alle snakker.

Arrangementet er i samarbeid med Bærekraftige liv, som har jobbet mye med matens og måltidets betydning for fellesskap, samfunn og relasjoner. Vertene sørger for samtalestartere og at alle har det bra, og kanskje kommer det også noen overraskelser i løpet av brunsjen.

Kl 13.30: Solistkoret Ung. Friske folketoner fra fremtidens stemmer.

Det Norske Solistkor startet talentsatsingen Solistkoret Ung for tre år siden, og de unge ensemblesangerne holder allerede et skyhøyt nivå.

Medlemmene i Solistkoret Ung er mellom 18 og 26 år gamle, og kommer fra hele landet. Med dette profesjonelle programmet ønsker Solistkoret å bidra til å skape en ny generasjon av ensemblesangere.