Arrangement

Photo_YanivCohen-9279.jpg

Festallmenningen i dag

Hele byens favorittallmenning fylles i ti dager med gratisarrangement

Program Festallmenningen mandag 29.mai:

Kl 11–18: Flekker. Miniforestilling fra dansende flekker. Uannonserte 15 minutter lange opptredener. Fra 4 år.

Fire fargerike Flekker kommer på overraskelsesbesøk i Bergen sentrum, og danser, leker, tuller med og hilser på barna de møter på veien. Slik forvandler Flekkene hverdagslige brostein og byområder til en verden fylt av undring og skaper en magisk følelse av alt kan skje.

Forestillingen er laget av dansekunstner og koreograf Yaniv Cohen, og et av målene var å produsere en forestilling som alle barn kan relatere til, uavhengig av bakgrunn eller identitet.

Kl 11–12: Festspill med BRANN. Tør du utfordre en Brann-spiller til triksekonkurranse?

2. pinsedag tar noen av spillerne på Brann Kvinner turen til Festallmenningen. Her kan du prøve å trikse mot proffene i Sportsklubben Brann, spørre om de har noe tips for å bli ordentlig god på banen – og kanskje skaffe deg en autograf eller to. Det blir premier, ballek, fine møter og moro midt i sentrum, helt gratis.

Kl 14–14.30: Bergendal Barneboogie Band. Tid for boogieboksen! Fra 3 år.
Den bergenske kvartetten Bergendal Barneboogie Band består av de erfarne musikerne Haldis Bårdsen, Ugo Santangelo, Ole Marius Sandberg og Hans Christian Dalgaard. Sammen har de laget en gøyal forestilling der barna blir kjent med musikk gjennom humor og allsang.

 

(Foto: Flekker, Yaniv Cohen)