Arrangement

CIRCA_SYD FEST_Humans 2.0 Yaya Stempler-1053.jpg

Festallmenningen i dag

Hele byens favorittallmenning fylles i ti dager med gratisarrangement

Program på Festallmenningen lørdag 27. mai:

Kl 11–11.30: Elia Lombardini. Fiolinist med herlige harmonier og atonale brudd.

Finsk-italienske Elia Lombardini er komponist, produsent og fiolinist, og lager verk som svever i rommet mellom klassisk og elektronisk musikk, deilige harmonier og atonale sammenbrudd.

Musikken er komponert, arrangert, fremført og produsert av Lombardini alene. Resultatet er blitt sammenlignet med verk av andre samtidskomponister som Nils Frahm, Max Richter og Ryuichi Sakamoto.

Kl 12–14.30: JUNG danser. JUNG, Kasha og Mandala Crew med afrofusion, hiphop og dansesirkel.

Når JUNG tar over Festallmenningen, blir det både konsert og mulighet til å prøve egne ferdigheter for fans av dans, R & B og house.

Hit har JUNG invitert den bergenske artisten Kasha, som egentlig heter Rachel Kashafali. Hun er kjent for å mikse afropop med R & B og neosoul, og kom i fjor med singelen «Love Scene». Unge dansere fra JUNG inviterer publikum til å delta i dansejam med DJ-ene Murt og Duafen.

Det nyskapende dansecrewet Mandala Crew, ledet av koreograf Henrik Nordin, opptrer også på scenen. Mandala Crew fokuserer på hip hop og street dance med en frisk tilnærming.

15.30–15.50: Humans 2.0. Akrobatikk med nysirkuskompaniet Circa.

Dagen før Circa tar forestillingen Humans 2.0 inn i Grieghallen, stiller de opp på Festallmenningen for å gi byen et glimt inn i deres verden av menneskelige tårn og kropper som later til å være ukjent med tyngdekraften.

Humans 2.0 er en symfoni av akrobatikk, lyd og lys der de fysiske grensene tøyes til det ekstreme. Denne lørdagen på Festallmenningen blir det utdrag fra den intime og engasjerende forestillingen som handler om utfordringene ved det å være menneske.

 

(Foto: Humans 2.0 med Circa, Foto: Yaya Stempler)