Arrangement

default_file-1562224080.jpeg

En annerledes jul med Stig van Eijk

Stig van Eijk, inviterer for første gang, til familiekonsert for å finne julefred,glede og energi.

En annerledes jul med Stig van Eijk Nå er det kun dager før julen ringes inn og det er mange små og store som gleder seg til selve dagen. Men førjulstiden er også preget av tidsklemme og stress. Hva med å senke skuldrene, fokusere på at det viktigste vi gjør i denne tiden, er å være sammen, se hverandre og finne litt julemagi? Stig van Eijk, inviterer for første gang, til familiekonsert for å finne julefred,glede og energi.

Vi kjenner han best gjennom sin seier i Melodi Grand Prix 1999. Siden den gang har han kontinuerlig jobbet med musikk og teater som har resultert i mange spennende prosjekter. Barna har nok mest kjenneskap til han gjennom forskjellige prosjekter i barnehage, skole og kulturhus. Med årets konsert ønsker Stig å gjøre noe litt annerledes. Det vil bli innslag med gjester som Thomas Sævig, Beate Helen Thunes, Silje-Marie Norderhaug og innslag fra Bergen dansesenter. Til og med Trollala vil komme en tur innom. Med seg på scenen har han en fin blanding av erfarne musikere som lager en stemningsfull ramme rundt sangene. 

Ønsker du å samle familien og finne litt julefred nå rett før selve dagen? Da ønsker vi deg og dere hjertelig velkommen til en unik julekonsert med god energi.

Lørdag 21.desember: 16:00 – 17:00 Dørene åpnes en halvtime før - Varighet: ca 60 minutter uten pause

Bill.: kr 300,- /ungdom 200,-/barn u. 2 år gratis. Selges via www.ticketco.no og i døren.
Arr.: Good Vibes Entertainment