Arrangement

mystiske piano-19_WEB.jpg

Det mystiske pianoet

Hvem er det som lager musikken i pianoet?
Det mystiske pianoet
Av og med Karin Stautland og Mai Goto
Hvem tror du egentlig det er som lager musikken som kommer ut av et piano? Bor det noen inni der kanskje? Velkommen små og store til en visuell og mystisk figurteaterforestilling med levende musikk. Passer for barn fra 3 år og opp

Møt farmor Fifi og Mai som henger opp tøy på loftet. Der finner de et gammelt piano. Plutselig virker ikke pianoet mer – det blir helt stille. Hvordan går det med pianokonserten Lille Fifi skal spille da? Og hvem er Lille Trille og Lange Moll? Kan det være de som bor inne i pianoet?

Forestillingen er full av mystikk, spenning og flotte dukker. Vi blir også kjent med et helt nytt instrument: Crystal Bachet. Hvilke toner lager det – og hvem bor der?

Kom og bli med på vår spennende reise – i musikkens og dukkenes verden

Regi og idé: Karin Stautland
Musikk, piano, Crystal Baschet: Mai Goto
Farmor Fifi, dukkespiller: Karin Stautland
Lille Fifi: Mai Goto
Regihjelp: Vera Rostin Wexelsen
Dukkemaker: Kari Noreger
Kostymer: Marte Synnevåg

Karin Stautland er frilansskuespiller og dukkespiller og lager figurteaterforestillinger i Bergen. Hun er utdannet ved Statens Teaterhøyskole og har hatt en lang karriere i teater/film/radio. Hun har også vært skuespiller ved Den Nationale Scene i Bergen i flere år. Siden 2012 har Karin laget flere barneforestillinger for Den kulturelle skolesekken Bergen og turnert i hele Hordaland. Hun er også sykehusklovn og brenner for å lage visuelt og magisk teater for barn. I Det mystiske pianoet er hun dukkespiller og har også regi og idé.

Mai Goto er profesjonell pianist, utdannet ved Osaka University of Music i Japan og Liszt Academy i Budapest. Hun har også mastergrad fra Griegakademiet. Mai har spilt solo piano- og kammermusikk-konserter for Griegfestivalen i Bergen siden 2013. Hun var solist for lunsjkonsertserien på Troldhaugen i 2017 og har turnert i både inn- og utland. Mai har tidligere samarbeidet med Karin Stautland på barneforestillingen "Issun Boshi - et japansk folkeventyr om en veldig liten samurai", "Klovnen Klem møter dukken Bella Ballerina", og "Nina Grieg - en stor liten kvinne". Sistnevnte ble spilt både på Troldhaugen og i Frankrike. Mai har komponert musikken til Det mystiske pianoet og spiller i forestillingen på både vanlig piano og Crystal Bashet.