Arrangement

Bert-og-Ben-PLAKAT-liggande-1920x1080-1-1024x576.jpg

Lille Bert og lille Ben

Sanger om merkelige dyr og rabbel i magen

Dyr er så rare, og det er utrolig mye å lure på! Lukker marulken øynene når den sover? Hvordan kjennes det ut å ha flamingoføtter? Og hvem er egentlig sterkest av en blåhval og et lavamonster? I denne nye konsertforestillingen blir vi kjent med Lille Bert og Lille Ben som lager seg en fantasiverden fylt av spennende dyr. Gjennom morsomme og underfundige sanger fortelles det om lek og vennskap, sorg og savn.


Av og med: Hilde Trætteberg Serkland
Sjanger: Konsertforestilling
Varighet: Ca 40 min
Anbefalt: 3-7 år

Lille Bert og lille Ben går i samme barnehage og er bestevenner. Hver dag leker de merkelige dyr, både sånne dyr som finnes på ekte og på liksom. Men en dag skjer det noe, lille Ben flytter til et annet hus og slutter i barnehagen. Og plutselig er lille Bert bare Bert, uten lille Ben. Hva skjer med den fantastiske fantasiverdenen når man er den eneste i hele barnehagen (og hele verden faktisk) som vet hvordan det er der? Når de merkelige dyrene med ett er helt vanlige, og du kjenner at du har en stor, svart rabbeltegning i magen og må skrike når de voksne snakker til deg?

Hilde Trætteberg Serkland har laget morsomme, overraskende og ærlige sanger som tar barna og deres forestillingsverden på alvor. Med seg på scenen har hun de drevne og oppfinnsomme musikerne Helge Lilletvedt og Håvard Kopperstad Funderud. Med bruk av humor, rim og rytme har de laget sanger som fenger barna, og som inspirerer dem til å utforske følelsene sine. Under forestillingen tegner illustratør Oda Valle flotte projeksjoner.

Urpremiere på Lille Scene 25. september. Kr 100. Info og billetter her https://dns.no/forestillinger/lille-bert-og-lille-ben/