Arrangement

Treet_SVEV_smaa-8894.jpg

«Treet» med Kompani13

TREET – moderne musikalsk figurteater for de aller minste.

 

 

”Treet står så stille i vinden. Bak dets blader yrer det av bevegelse. Det er livet i alle dets former. For et døgn i treet er som et tivoli om selve livet. Det er fødsel, lek og alvor, det er kamp og forsoning, håp og skuffelser, det er livets gang”.

Av og med Kompani13.

Målgruppe: 0-6 år.

Spilles på Cornerteateret 10. februar for åpent publikum og barnehager.

Kjøp billetter her

 

Treet er et bestillingsverk fra Festspillene i Bergen og hadde premiere i mai 2016. Forestillingen ble da vist for både barnehager og åpent publikum og det ble til sammen satt opp seks fulle forestillinger på Cornerteateret under Festspillene i Bergen 2016. Treet vil også bli spilt på Scubafestivalen på Barnas Kulturhus i november.

 

Forestillingen handler om livet i et tre. Hva finnes i et tre? Hva skjer i et tre i løpet av en dag? Fugler, insekter, larver, knopper og blader – og kanskje mer som vi ikke kan se?

 

Figurer, farger, former og forløp er laget for å skape undring hos barna, og forestillingen skaper en varm, trygg og inspirerende arena for de aller minste som kanskje opplever scenekunst for første gang.

 

Kompani13s medlemmer har lang erfaring fra produksjon av scenekunst for ulike aldersgrupper, og ønsker nå å undersøke og reflektere rundt den minste aldersgruppen som mottakere av scenekunst.

 

Vi vil utforske form, innhold, interaktivitet og opplevelse med utgangspunkt i de kognitive grensene som defineres for barn fra 0 år og oppover.

 

To skuespillere /dukkespillere og en musiker vil være på scenen. Forestillingen er uten ord.

 

Medvirkende:
Manus og konsept: Kompani13 (Jan Holden, Steinar Thorsen og Jorunn Lullau)
Regi: Steinar Thorsen
Musiker og komponist: Tarjei Vatne
Figurspillere: Jan Holden, Jorunn Lullau
Scenogafi og dukker: Jan Holden
Kostymer: Marte Synnevåg
Produsent: Hjørdis M. Steinsvik