Arrangement

Christine Sandtorv 2 foto Dyveke S Nilssen.jpg

Christine Sandtorv og Stjernetellerbandet

(Foto: Dyveke S Nilssen)

Spellemannvinneren fra Bergen bør være et kjent for de fleste. I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første barneplate "Godnattsanger". Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Fortsettelsen på Stjerneteller-universet kom med platene "Gullamanter" i 2012 og "Dinomaur" i 2014, som begge fikk Spellemannprisen for Årets Barneplate.

Med nå fem album og en EP i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.
Ta med deg hele familien og kom på Stjernetellerkonsert i Cornerhagen 15. august!

Kr 240/165. Kjøp billetter her

Velkommen til Cornerhagen!
Gjennom hele sommeren vil Cornerteateret i Bergen ha en utescene i hagen og by på god musikk fra kjente og kjære artister, humorkvelder med Standup og Impro-show, samt familieforestillinger til glede for de minste.
Vi håper på sol og skyfri himmel, men det vil tilrettelegges for å kunne flytte inn i Kongesalen om uværet skulle komme.
Programmet lanseres fortløpende.
Ta med en venn og kom og nyt kulturopplevelser i Cornerhagen!

Showstart kl 14.00
Dørene åpner kl 13.00
Det er en blanding av sitteplasser og benker på området vårt og ikke alle er rettet direkte mot scenen, det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder for plassene.