Arrangement

59436034_2560815687281567_8235160668328689664_o.jpg

Familieworkshop med Dawid og Ewa lorenc

Bli med på en workshop hvor dansegleden kan deles på tvers av generasjoner.

Dans er universelt språk som forstås av både liten og stor. I anledning familievisningen av Primal under Festspillene arrangerer vi en workshop hvor dansegleden kan deles på tvers av generasjoner. I workshopen vil barn med voksen bli guidet gjennom øvelser og leker med elementer av sang og improvisasjon. De kreative ingrediensene i øvelsene og leken vil være basert på den kreative prosessen i Primal.

Dawid Lorenc, som du snart kan se på scenen i Carte Blanche: Echo Flux og i Carte Blanche: Primal Familieforestilling, og konen hans Ewa Lorenc utgjør teamet som denne gang holder familieworkshop.

Denne danseworkshopen er tilpasset for 1 voksen i følge med barn, og gir både barn og voksne muligheten til å dele en danseopplevelse i en trygg og inkluderende setting, og passer for barn fra alderen 3 år og eldre.

Nivå: Spesielt tilpasset barn/unge sammen med voksne.
Varighet: 1 time
Inngang: 250 kr pr voksen 1 barn gratis i følge med betalende voksen. Billetter kan kjøpes ved å følge lenken i eventen. 

OBS! Begrenset antall billetter

 

 

Om Ewa Lorenc og Dawid Lorenc:

Ewa Lorenc er lærer, kulturanimatør og koreograf. Hun har utdannet ved Universitetet i Łódź og har masterstudium i pedagogikk med spesialiseringen: Utdanning gjennom kunst. Hennes bachelorestudier var ved musikkhøyskolent i Łódź, ved Fakultet for komposisjon, musikkteori, rytmikk og artistisk utdanning. Hun har også fullført utdannelse ved fakultet for dans ved SKiBA i Wrocław. Siden 2018 har hun vært sertifisert instruktør av Pilates (MAT 1). Ewa jobbet fra 2009 til 2011 jobbet hun som skuespiller for barn i hele Polen med Adam Mickiewicz National Education Theatre i Wroclaw. Hennes klasser basert på moderne dans, improvisasjon, yoga og feldenkrais-metoden er utviklet for ulike aldersgrupper: små barn, tenåringer og voksne.

Dawid Lorenc er danser og underviser i improvisasjon, moderne dans og kontakt improvisasjon. Etter å ha fullført sin opplæring i Brussel på Performing Arts Research and Training Studios (P.A.R.T.S.), fortsatte han med Wim Vandekeybus kompani Ultima Vez (2009-2012). I 2010 deltok han i danceWEB-programmet på ImPulsTanz i Wien. Han har stor interesse for improvisasjon og er involvert i ulike prosjekter som en selvstendig kunstner. Dawid er fremdeles aktiv i Polen, og han er kunstnerisk leder for den største workshopen i moderne dans i Polen, Na Bosaka. Dawid har mottatt stipend fra Kulturdepartementet i Polen (2007), Europakommisjonen (2006-2007), Det flamske fellesskapet (2008) og Zachodniopomorskie-provinsen i Polen (2010). Dawid har vært danser i Carte Blanche siden 2016.