Arrangement

AK_DNT.jpg

Hyttevert på Træet

Høstferie på Barnas hytte på Osterøy.

Hyttevert på Træet, Osterøy.
Se bergenoghordalandturlag.no.
Påmelding.

 

Denne høstferien er det igjen hyttevert på Barnas hytte Træet på Osterøy i siste delen av høstferien. Barnefamilier som ønsker og legge turen til Træet er hjertelig velkommen. 

 

Høstferie på Træet betyr hyttekos i nærheten av Bergen, lett tilgjengelig også for de minste barna. Her er det muligheter for mange forskjellige uteaktiviteter. Sist høstferie gikk det mye i båt/ kanoturer og en lengre topptur opp Hikletten ikke langt fra hytten - forbi "Blåbærland" (som barna sa).

Træet gård på Osterøy er et restaurert småbruk, vel 100 år gammelt. Det ligger vel 10 kilometer fra Bruvik på Osterøys østside. Hytten ligger bare 200 meter over havet i idylliske omgivelser, med fine turmuligheter sommer som vinter. Hytten er lett tilgjengelig via grusvei en knapp kilometer fra parkeringsplass.

Træet gård er tilrettelagt spesielt med tanke på barn, og egner seg godt for barnefamilier, barnehager og skoleklasser. På hytten finnes det bøker og spill for barn. 

Oppmøtested: Osterøy, Træet. Les mer om hytten på ut.no her .

Mat: Familier tar med all mat selv.

Utstyr: Se turlagets utstyrsliste. Husk at man må gå en liten kilometer for å komme til hytten fra parkeringsplassen.

Hyttevert: Gerke (nr. 412 02 802) 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.  

Pris: Medlem: Voksne kr. 500,-, barn (0 - 12) år kr. 100 ,-. Pris ikke-medlem, Voksen kr. 1160,- Barn Kr. 220,- Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Prisen inkluderer en herlig middag, overnatting og turledelse. Reise og mat kommer i tillegg, og avtales med turleder.