Arrangement

papirposeprinsessen_prinsessen_nett.jpg

Papirposeprinsessen

Velkommen til Ulvsnesøy 9. september og en dag med opera, marked og aktiviteter for barn!

Bergen Nasjonale Opera inviterer til en helt spesiell dag på gårdsfengselet Ulvsnesøy og premiere på vår deres andre fengselsopera. 

Premiere på Papirposeprinsessen
Kom og bli med på all humoren og dramaet som oppstår når Händel møter norske folketoner, en jålete prins støter på en slu drage, og når den modige prinsessen, med hjelp fra det som egentlig er ansatte og innsatte korsangere, skal rydde opp i alt kaoset. Operaen varer i ca 45 minutter og passer for alle aldre.

Ansiktsmaling for barna
Besøk dyrene på gården! Her bor 70 høner, 20 villsau, 3 griser og 2 alpakkaer som heter Perle og Bruse. I tillegg kan vi tilby ansiktsmaling for de yngste - hva med en drage som i forestillingen Papirposeprinsessen? 

Marked og lokalprodusert mat
Det blir lett servering under besøket, og også mulighet til å kjøpe lokalproduserte varer, som helt unike fuglebrett, skinn av villsau, gourmetpølser og "straffekaffe". 

Unikt musikalsk samarbeid  
Innsatte på Ulvsnesøy vil ta del i alle delene av operaproduksjonen: sang, skuespill, musikere, scenebyggere, props laging, teknikere og markedsføring. På scenen får de følge av korister fra bergensområdet og profesjonelle sangere. Prøvene foregår sammen med regissør John Ramster.

Tid og sted
Lørdag 9. september kl. 14 og 16 på Ulvsnesøy

Billetten inkluderer båt fra Vaksdal til Ulvsnesøy, lett servering og forestilling. Billett må kjøpes i forkant.
Båt fra Vaksdal - les mer om transport og viktig informasjon. Kjøp billetter her