Arrangement

bajazz_header_Design: Animarie Hjelmerud.png

Bajazzfestivalen søndag

Det er klart for en ny Bajazzfestival!

Festivalen tar i bruk hele huset på USF Verftet for å skape en unik og morsom festival for hele familien. Det blir flere konserter, ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre.

Bajazzfestivalen og Familiedag på USF slår seg sammen denne søndagen. Følg med på usf.no / program for oppdateringer i programmet.

 Søndag 22. september: 

Jazz på Pippis Vis med Sarah Riedel (SE)
9 grader nord

Meidells Musikkmaskin - Lydinstallasjon. Spennende lydinstallasjon er på plass begge festivaldagene.

Dørene åpner kl. 11.30 begge dager. Dørene til konsertsalene åpner en halvtime før konsertstart.JAZZ PÅ PIPPIS VIS

Sarah Riedel byr sammen med noen av Sveriges fremste jazzmusikere på en populær familiekonsert med velkjente melodier og sanger fra Astrid Lindgrens vidunderlige univers, samtlige skrevne av Sarahs far, Georg Riedel. Forestillingen «Jazz på Pippis vis» har blant annet gjort stor suksess med utsolgte konserter på både jazzfestivaler og konsertscener i hjemlandet, samt på omfattende turneer i barnehager og skoler. Nå får vi endelig besøk av denne fantastiske gjengen i Bergen og Bajazz for første gang!

Gå ikke glipp av sjansen til å høre musikken fra Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget, Karlsson på taket, Barna i Bakkebygrenda og mange andre. Alt i nye, lekende og finstemte versjoner med plass for improvisasjon og der musikerne også får lære barna om sine spennende instrumenter.

SARAH RIEDEL vokal MATTIAS STÅHL vibrafon THOMAS BACKMAN altsaksofon, klarinetter JON FÄLT trommer
Meidels Musikkmaskin - Lydinstallasjon

Billetter og mer informasjon på: www.bajazzfestivalen.no