Arrangement

hekseringen2.png

Reisen til eventyrenes verden

En eventyrkonsert med Fyllingsdalen teater

Kristina er en ensom jente som elsker historier og eventyr. Hun leser alle bøker hun kommer over, og kan både Jungelboken og Askepott på rams. Det er på en måte lettere å finne venner i bøkene enn i den virkelige verden, i eventyrene er alt så mye mindre komplisert! I eventyrene er det klart skille mellom godt og ondt, og så er det alltid en helt som dukker opp når du trenger det mest. Men når Kristina en dag våkner opp i eventyrenes verden, finner hun ingen lykkelige slutter. Derimot lurer farer rundt hvert hjørne – Shere Khan, kjipe politimenn og onde stemødre. Ingen har klart å hamle opp med dem, så nå er det opp til Kristina!

Med helter som Pippi, Robin Hood, Askepott og Marion på laget, er det duket for en fantastisk reise gjennom kjente og kjære eventyr. Klarer Kristina å finne sin indre helt?

Fyllingsdalen teater og Bergen Filharmoniske Orkester forener krefter, og inviterer deg til en magisk og musikalsk reise som feirer 40 år med eventyr for små og store på Fyllingsdalen teater.

Medvirkende & program

Ann-Terese Aasen, regissør og koreograf
Jørn Lavoll og Linn Kathrin Taklo, musikk og tekst
Ane Berentsen, manus
Allan Withington, dirigent
Fyllingsdalen Teater
Cirkus Balance
Bergen Filharmoniske Orkester

Kr 200/100