Arrangement

Familieserien_2019-2020-kopi.jpg

Lydreisen

Velkommen til en litt annerledes familiekonsert!

BIT20 Ensemble fyller 30 år i år, og de inviterer til stor bursdagsfest i hele Grieghallen. Vi i orkesteret har selvfølgelig lyst å være med og feire dem! Derfor har vi invitert Håkon Skjæret fra BIT20 Ensemble med på familiekonserten.

Ingeborg fra orkesteret har planlagt kjempelenge, og har en veldig fin overraskelsespresang til Håkon. Håkon, derimot, har med sin egen bursdagssang og mange rare ideer Ingeborg aldri har hørt om! Sammen legger de to ut på en lydreise i tid og rom for å finne svar på alt de lurer på. Har musikken alltid hørtes ut sånn som vi hører den nå? Hva var egentlig nytt og spennende på 1800-tallet? Kan musikk gå ut på dato? Og viktigst av alt - hvordan lytter man til musikk som er ny og annerledes?

Både før og etter konserten blir det masse aktiviteter rundt omkring på huset: magiske musikkmaskiner, høyteknologisk dirigering, instrumentfabrikker og eksperimenter med musikk og notasjon.

Lydreisen

Nils Erik Måseidvåg
dirigent
Bergen Filharmoniske Orkester

Ingeborg Ekeland og Håkon Skjæret
reiseledere

 

Familieserien
Ta hele familien inn i den klassiske musikkens verden. Fire lørdagsettermiddager med konsert, aktiviteter og kafé. Pris per person for hele serien er kr 400. Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fem år.