Arrangement

Mitt og ditt. Odd kompani(1).jpg

Musikkforestillingen Mitt og Ditt og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 23. SEPTEMBER

13–13.45 FORESTILLING
Mitt og Ditt: En visuell og musikalsk forestilling om å dele. Wilma ønsker seg en lillebror hun kan leke med og passe på. En dag får hun endelig en bror, men det er en storebror. Eik og Wilma blir stesøsken og må bo sammen og dele rom. Vil de egentlig dele noe som helst? ODD kompani – Haflidi Arnar Haflidason og Julie Borthne Westreng. Fra 3 år.

(Foto: ODD kompani)
 
13.45–16 VERKSTEDER
Uro i balanse: Inspirert av kunstneren Alexander Calder, som var en pioner innenfor bevegelig kunst, lager vi uroer, som levendegjøres gjennom projeksjon på veggen. Anna Munck. Fra 3 år.
Tegneverksted: Verksted inspirert av kunstneren Max Ernst og hans bilder der han bruker frottage/avtrykk/ tegning. Uten formidler. Fra 3 år.
Månen: Lekeinstallasjon av Bang Jeon Lee. Uten formidler. Fra 1 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.