Arrangement

The Bucks 1.jpg (1)

Konsert med The Bucks og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 30. SEPTEMBER

13–13.45 FORESTILLING
The Bucks: The Bucks er trioen fra Bergen som koker over av kompromissløs energi, livskraft og patos. Ingen barn eller voksne skal kunne sitte rolig på stolene igjennom en konsert. Musikken er preget av en fot plantet i 60-talls avantgarde jazz og en fot som er umulig å si hvor de har plantet. Aksel Røed, Isach Skeidsvoll, Nils Are Drønen. Fra 3 år.

(Bilde: the Bucks)

13.45–16 VERKSTEDER
Skulpturverksted: Tvinne, surre, snurre. Hvilke former kan vi lage med papirtråd?
Kanyavee Smestad. Fra 3 år.
Uro i balanse: Inspirert av kunstneren Alexander Calder, som var en pioner innenfor bevegelig kunst, lager vi uroer, som levendegjøres gjennom projeksjon på veggen. Anna Munck. Fra 3 år.
Månen: Lekeinstallasjon av Bang Jeon Lee. Uten formidler. Fra 1 år.

 

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.