Arrangement

shutterstock_Epler44134771 [Converted].jpg

Fortellerforestillingen Idunns epler og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 4. NOVEMBER

13–13.45 FORESTILLING
Idunns epler: Visste du at Tor, Odin og de andre vikinggudene blir gamle og dør akkurat som mennesker? Hvis det ikke hadde vært for Idunns magiske epler! Kom og hør historien om Loke og den gangen gudene ble gamle. Sindre T. Westgård. Fra 4 år.

13.45–16 VERKSTEDER
Skrøneverksted: Deltakerne skaper i fellesskap de villeste skrøner. I tidligere verksteder er karakterer blitt arrestert for trollmord, kriger er stoppet, oster og ostehøvler er blitt venner og snømannen fra Frost reddet dagen. Hva skjer denne gangen? Sindre T. Westgård. Fra 3 år.
Pappverksted: Vi leter etter inspirasjon i alt og gir nytt liv til brukte ting i papp. Konstantin Karunik. Fra 3 år.
Månen: Lekeinstallasjon av Bang Jeon Lee. Uten formidler. Fra 1 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.