Arrangement

Bamsen og dokka i klomaskinen.png (1)

Forestillingen Bamsen og dokka i klomaskinen og verksteder

Barnelørdag inviterer til forestilling og verksted på Barnas Kulturhus

LØRDAG 28. OKTOBER

13–13.45 FORESTILLING
Bamsen og dokka i klomaskinen: Bamse har sittet fast i en klomaskin så lenge han kan huske. En dag oppdager han en ny leke i klomaskinen, Dokka. Kommer de noen gang til å bli venner? Og vil det noen gang komme et barn og plukke dem? Hva skal til for å være god nok, bli valgt, ønsket og elsket? Eli Aurlund Sæle, Ole Henrik Risøy Solheim og Eirik Aurlund Sæle. Fra 3 år.

Illustrasjon: Kristine Arntsen


13.45–16 VERKSTED
Landskap – 0.13 og 0.14: Utstilling og installasjonsverksted inspirert av kunstens mange blikk på naturen. Sammen lager vi en kjempestor collage med landskapsbilder og et mykt fjell med figurer i miniatyr. Kunstpilotene – Annette Marandon og André Marandon. Fra 3 år.
Klakx: Byggesett med mange muligheter. Av Stefan Gustin. Uten formidler. Fra 3 år.

 

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett. Billetter er tilgjengelig på billett.bergen.kommune.no syv dager før arrangement.

Billetten gjelder for forestilling kl. 13.00 og påfølgende verksteder fra kl. 13.45 til 16. Det legges også ut egne billetter til verkstedene for tidsrommet 14.30 til 16.00.

De fleste forestillingene og verkstedene passer for barn mellom 3 og 9 år. I tillegg har vi noen tilbud til barn fra 1 år. Alle barn skal ha følge med voksne.