Arrangement

image_50411521.jpg

Hest i huset

Ny musikk til Gustav Lorentzens underfundige sanger. Utforsk fremtidens design i et lekent installasjonsverksted, lag en dukke og bli med inn i en historie eller lag minitegneserier på verkstedene etter konserten.

13–13.45 FORESTILLING 
Hest i huset: Konsert for barn med tekster av Gustav Lorentzen og nykomponert musikk av Elisabeth Vannebo. Tøysete, sprø og underfundige sanger – noen snille og noen ville – om dagligdagse gjøremål i hjemmet. Christine Sandtorv, Tone Hulbækmo, Elisabeth Vannebo. Fra 3 år.

13.45–16 VERKSTED
Minitegneserier: Vi lager minitegneserier med skumle monstre og fantastiske skapninger av tilfeldige streker og former. Espen Terjesen. Fra 3 år.

Hjemligheter: Utforsk fremtidens design i et lekent installasjonsverksted. Se for deg et byggverk litt utenom det vanlige. Et bofellesskap med boliger som vokser oppover i høyden som et tre, der mennesker, dyr, ting og natur lever sammen. «Hjemligheter» = hjem + kjærlighet + hemmeligheter. Kunstpilotene – Annette og André Marandon. Fra 3 år.

Boss- og boblegjengen ser etter et hjem: Lag en dukke og bli med inn i historien der boss- og boblegjengen har gått seg bort i jungelen. Mona Tahani. Fra 3 år.