Arrangement

Den Lille Store Reisen - Open Window Theatre (9).jpg

Figurteaterforestillingen Den lille store reisen og verksteder

LØRDAG 7. MAI

13-13.45 FORESTILLING
Den lille store reisen: Sammen med den lille fuglen Kiwi, tar vi fatt på en stor reise i en varmluftballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live. Interaktiv figurteaterforestilling ved Open Window Teatre – Dominika Minkacz-Sira. Fra 1 år.

13.45-16 VERKSTED
Snurrebasser og andre snurrete leker: Med gamle cd-er, ketchupkorker, blyanter og rester fra bursdagsbesøk lager vi snurrebasser og andre snurrete leker. Etterpå kan barna utforske og leke seg fram i et snurrete tegnelaboratorium. Mia Øquist. Fra 3 år.

Fremtidsbutikken: Det kommer stadig nye, fine og rare oppfinnelser. Vi skal være oppfinnere og lage våre egne gjenstander av materialer som ellers ikke ville blitt brukt. Gi oppfinnelsen din et navn, og sett den i utstillingen i oppfinnerbutikken! Torleif Birkeland Bay. Fra 3 år.

Månen: Lekeinstallasjon av Bang Jeon Lee. Uten formidler. Fra 1 år.

 

Lørdager kl. 13–16 tilbyr Barnas kulturhus barnefamilier i Bergen et bredt kunst- og kulturprogram innen musikk, dans, film, teater, drama og visuell kunst. Forestilling kl. 13 og verksteder fra kl. 13.45 til 16.

Gratis: Alle familiearrangement på Barnas kulturhus er gratis.

Hent billetter digitalt! Billetter til Barnelørdag på Barnas kulturhus kan bestilles og hentes på billett.bergen.kommune.no 7 dager før arrangement.