Arrangement

Bjørnis og de røde prikkene.jpeg

Scenekunstfest BARN: «Scuba»

Barnas kulturhus ønsker byens småbarnefamilier velkommen til spennende festivaldager – lørdagene 16. og 23. november.

Lørdag 16 og 23. november kl 13–16

Hver høst arrangeres SCUBA på Barnas kulturhus. Barnas kulturhus ønsker byens småbarnefamilier velkommen til spennende festivaldager – lørdagene 16. og 23. november.

13-13.45 FORESTILLING
Bjørnis og de røde prikkene: Isbjørngutten Bjørnis bor på Svalbard. En dag får han vondt i magen og han oppdager at det er røde prik­ker i maten hans. Av sin kloke venn Hvalen Ross får Bjørnis vite at de røde prikkene kommer fra fabrikkene til menneskene og Bjørnis pønsker ut en plan å få det til å bli godt å leve på Svalbard igjen. Fnugg Teater. Det blir også verksted og utstilling fra Sofie Cappelens bok om Bjørnis. Fra 3 år.
«Bjørnis og de røde prikkene». På toppen av jorden, i isbjørnparadis, bor den lille isbjørnen Bjørnis sammen med seler, ismåker, nordlys og snøkrystaller. Men en dag får Bjørnis vondt i magen. Og på nattehimmelen danser røde prikker han aldri har sett før. Hvor kommer disse røde prikkene fra, klarer Bjørnis å bli kvitt dem? Bli med på en reise til det fine, mystiske nord, hvor det er så kaldt at selv ordene rimer.