Arrangement

LYDøre_Alle.jpg

Barnas kulturhelg på Barnas Kulturhus

Bli med på jakt etter de fineste rytmene, melodiene og lydene!

13-13.45 FORESTILLING

LYDrøre: Bli med på jakten etter de fineste rytmene, melodiene og lydene. Ta med noe fra kjøkkenet som lager lyd. Per Jørgensen, Frank Jakobsen, Nils Are Drønen. Fra 3 år.
Per leter en verdens minste lyd og Frank er på jakt etter den fineste melodien! Samen med Nils har de lyst å invitere barn i alle aldrer til å utforske forskjellige rytmer, melodier og lyder.

13.45-16 VERKSTEDER

LaBYrint: Med hodelykt utforsker vi laby­rin­tens hemmeligheter. Linda Rios. Fra 3 år. Bak en hemmelig inngang finnes det en mystisk by, eller kanskje ikke? Ta på hodelykten og kryp igjennom små og store fortellinger. Hva kan du se og hva kan du høre? Tør du? Deltakerbasert verksted der barna utforsker og bidrar til labyrintens hemmeligheter.

Det vennlige møtet A og B: Interaktiv performance for barn. To rom, to møter. Farger og materialer kan fort bli til et finurlig levende bilde. Performance skjer i øyeblikket. Her kan mye skje. Sist PAB var på en familiedag fikk barna besøk av Den rosa såpeboble-kulen, en radiostyrt bil med godteri, en ballong-fiskestang, gulrot-monster og mye mer.
Performance Art Bergen. Fra 3 år.

Under Barnas kulturhelg vil kunstnere i fra Performance Art Bergen invitere til interaktiv performance for barn. Farger og materialer kan fort bli til et finurlig levende bilde. Performance skjer i øyeblikket. Her kan mye skje. Sist PAB var på en familiedag fikk barna besøk av Den rosa såpeboble-kulen, en radiostyrt bil med godteri, en ballong-fiskestang, gullerot-monster og mye mer.