Arrangement

kvaderatteateret-web.jpg

Krokodilletyven

Odd og får en genial ide; Han må bli tøff, og det han trenger er selvfølgelig en krokodille..

I årets vinterferie spilles familieforestillingen Krokodilletyven på Akvariet. Forestillingen passer for barn fra 5 år og oppover, gøy også for voksne!

 

Litt om historien:
«Odd er ikke særlig modig. Han er redd for det meste. Hunder, katter, sola, mørke. Han er til og med redd for babyer. Derfor erter bøllene i klassen han så ofte de kan. Men en dag reiser klassen til Akvariet, og der møter Odd reptilsjef Rolf Lange. Rolf har tatoveringer og kan alt om dyr. Han håndterer slanger og krokodiller som om det skulle vært kosedyr. Rolf er sikkert ikke redd for noe, tenker Odd og får en genial ide; Han må bli tøff, og det han trenger er selvfølgelig en krokodille…».

Har du lyst å lese deg boken om Krokodilletyven før du ser teaterforestillingen, så selges den i gavebutikken på Akvariet.

Forestillinger:
Uke 8:
Lørdag 24. februar kl 12.30 og kl 15.30
Søndag 25. februar kl 12.30 og kl 15.30
Forestillingen varer i ca 45 min.

Uke 9:
Torsdag 1. mars kl 12.30 og kl 15.30
Fredag 2. mars kl 12.30 og kl 15.30
Lørdag 3. mars kl 12.30 og kl 15.30
Forestillingen varer i ca 45 min.

Sted: Kinosalen på Akvariet

Billett til Krokodilletyven er inkl. i inngangsbilletten til Akvariet, men begrenset antall plasser pr. forestilling (97 plasser). Billettluken/gavebutikken har til enhver tid oversikt over ledige billetter. Husk å få med deg billett til forestillingen når du kommer og det fortsatt er ledige billetter.