Arrangement

_IMG8368_lav-kopi.jpg

Akvariet er åpent igjen!

Forsiktig åpning

Akvariet har fra dag en forberedt løsninger for en ny normalsituasjon tilpasset nasjonale smitteverntiltak, som kan vare over tid. Vi har i dag onsdag 15. april besluttet at vi gjennomfører en forsiktig åpning for publikum fredag 24. april, med relevante smittevernstiltak på plass.

 

Mandag 20. april åpner myndighetene barnehager og deretter deler av skolen samt andre deler av samfunnet. Akvariet er en viktig kunnskapsformidler for disse gruppene, og med hele 5000 kvadratmeter inne- og uteplass, og med smittevernstiltak for publikum gleder vi oss til å ønske våre besøkende velkommen tilbake, sier Aslak Sverdrup, administrerende direktør på Akvariet.


“Einveiskjørt” Akvariet

I forbindelse med åpningen innføres tiltak som blant annet: «enveiskjøring» av publikumsflyten innendørs, ekstra stasjoner for desinfisering og håndvask, avstandsmerking i gulvene, begrensning på antall besøkende innenfor portene, ingen håndtering av dyr for publikum - i tillegg til hyppigere rengjøring og øvrige generelle smittevernstiltak fra Folkehelseinstituttets anbefalinger.

 

Vår høyeste prioritet er trygghet for våre dyr, ansatte og gjester. Vi har gjort alt for at våre besøkende skal føle seg trygge når de besøker Akvariet. Gode smitteverntiltak vil være på plass så lenge det er påkrevet, men vi håper som alle andre at vi så snart som mulig er tilbake i en normal situasjon avslutter Aslak Sverdrup.

 

Program

Vår åpningstid er kl 10 – 18 hver dag fra fredag 24. april (fra 1. mai er vår åpningstid kl 9 – 18 alle dager). Fôringsprogrammet vil bli tilspasset iht. smittevernstiltak, så noen korrigeringer vil det bli. Kinosalen vil være stengt for publikum. Oppdatert program kommer her.